1.300 zadovoljnih klijenata u ugostiteljstvu

Horeca distribucija

Specijalizirali smo se za distribuciju proizvoda za ugostiteljstvo, te kontinuirano uspostavljamo nove trendove kako bi vašim gostima osigurali vrhunski gastronomski užitak.

Horeca distribucija

Ugostiteljstvo je umjetnost koja zahtijeva kreativnost, a kada sve to radite sa ljubavlju koja je potkovana dobrom organizacijom, onda Vam je i uspjeh zagarantovan. Naša misija je da budemo dodatna vrijednost svim našim klijentima, doprinoseći unapređenju njihovog poslovanja. Jedan od rezultata toga je i naš portfolio proizvoda, koji smo sastavili upravo zahvaljujući korisnim savjetima naših klijenata. Cilj nam je uspostaviti nove trendove u ugostiteljstvu i učiniti da se i u našim bh. objektima pruži osjećaj kao u najboljim restoranima na svijetu.

Pregledajte Horeca katalog

Upravo zbog toga smo se specijalizirali za distribuciju proizvoda za ugostiteljstvo, gdje sa isporukama u roku od 24h, svakodnevno opslužujemo ugostiteljske objekte na području cijele Bosne i Hercegovine. Pored široke palete proizvoda koja svakodnevno raste, nudimo i savjetodavne usluge, kao i usluge call centra, a sve kako bismo našim klijentima pomogli da diferenciraju svoju ponudu, privuku više gostiju i povećaju zaradu.

Call center

+387 61 108 065+387 61 108 064